کلینیک زیبایی دنیا تجاسم

۶ روش پاکسازی که صورت شما را جذابتر میکند

۶ روش پاکسازی صورت

منافذ پوست شما می‌تواند با چربی، سلول‌های خشک یا مرده پر شده و همه‌روزه با آلودگی و انواع کثیفی مسدود شود. زمان‌هایی نیز به دلیل زیاد‌بودن گلبول‌های سفید خون، پوست متورم و این منافذ مسدود می‌شود.

جلوگیری از مسدود‌شدن منافذ پوست در درمان جوش صورت و جلوگیری از جوش و آکنه بسیار مؤثر است. بهترین راه برای خلاصی از مسدود‌شدن منافذ پوست، داشتن یک رژیم روزانه‌ی مناسب برای مراقبت از پوست است. لایه‌برداری‌های منظم پوست، سلول‌های مرده، چربی، آلودگی و سایر ناپاکی‌هایی را که منجر به مسدود‌شدن منافذ آن می‌شود، از بین می‌برد.

علاوه بر استفاده از انواع کرم‌های لایه‌بردار بسیاری از درمان‌های خانگی به شما کمک می‌کند که از دست این منافذ بسته خلاص شوید و از داشتن پوستی نرم و شاداب لذت ببرید.

در اینجا ۶ روشِ برتر از بین‌بردن منافذ مسدود پوست را به شما آموزش می‌دهیم:

۱. پاکسازی پوست با بخور صورت

بخور صورت

بخوردادن صورت، درمانی ارزان و بسیار مؤثر برای منافذ مسدود‌شده‌ی پوست و در کل پاکسازی پوست صورت است. این روش منافذ مسدود را باز کرده و اجازه می‌دهد تا انواع آلودگی که وارد پوست شده، شسته‌ شود و از بین برود.

یک قوری را پر از آب کنید و درپوش‌اش را بگذارید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا آب داغ شود. زمانی که آب به‌اندازه‌ی کافی داغ شد که بخار تولید کند، قوری را از روی اجاق بردارید. روی سر خود، حوله‌ای بیندازید و صورت خود را رو به بخار آب بگیرید. اجازه بدهید بخار به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به پوست شما نفوذ کند و تقریبا صورت‌تان را خیس کند. سپس به‌آهستگی صورت خود را خشک کرده و از تونر صورت (برای تعادل pH پوست) و مرطوب‌کننده‌ی ملایم (برای محافظت از پوست در برابر خشکی) استفاده کنید. صورت خود را دو بار در هفته بخور بدهید تا منافذ آن پاک شود و پوست‌تان جوان بماند.

نکته: از پاشیدن آب داغ به صورت خودداری کنید، چون می‌تواند پوست شما را بسوزاند.

۲. شکر

شکر

شکر به‌عنوان یک عامل لایه‌بردار طبیعی عمل می‌کند که به ترمیم بافت التیامی و منافذ مسدودشده‌ی پوست کمک می‌کند.

دو قاشق غذاخوری شکر را به حالت پودر درآورید. آن را در آبِ نصفِ لیمو و مقدار کمی آب ترکیب کنید تا خمیر غلیظی به دست آید. این خمیر را روی قسمت‌های آسیب‌دیده‌ی پوست بمالید. به‌آرامی و به مدت ۵ دقیقه، صورت خود را دَورانی ماساژ بدهید. سپس آن را با آب خنک بشویید و از مرطوب‌کننده استفاده کنید. این کار را یکبار در هفته انجام دهید تا از مسدود‌شدن منافذ پوست جلوگیری کند.

۳. تخم‌ مرغ

تخم مرغ

برای درمان منافذ مسدودشده‌ی پوست، می‌توانید از سفیده‌ی تخم‌‌مرغ استفاده کنید. سفیده‌ی تخم‌مرغ دارای خواصی است که پوست را شفاف و جوان‌تر می‌کند. این ماده اندازه‌ی منافذ را کوچک‌تر کرده و از پوست‌ شما در برابر هرگونه آلودگی محافظت می‌کند.

سفیده‌ی تخم‌مرغ را هم‌بزنید تا کف کند. آن را به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار بدهید و سپس با آبِ نصف لیمو ترکیب کنید. این ترکیب را روی صورت خود قرار دهید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه روی پوست‌تان بماند و خشک شود. سپس آن را با آب ولرم بشویید. این ماسک را یک یا دو بار در هفته استفاده کنید.

ترکیب دیگری هم با تخم‌مرغ می‌تواند برای پوست مفید باشد: یک قاشق چای‌خوری بادام‌زمینی پودرشده، یک قاشق چای‌خوری عسل و سفیده‌ی یک تخم‌مرغ را با هم ترکیب کنید تا خمیر غلیظی به‌دست آید. این خمیر را روی صورت خود قرار داده و به‌صورت دورانی ماساژ دهید. بگذارید تا کاملا خشک شود و سپس با یک دستمال مرطوب آن را پاک کنید. این ماسک را یک یا دو بار در هفته استفاده کنید.

۴. پاکسازی پوست با عسل

عسل

عسل نیز برای جلوگیری از مسدود‌شدن منافذ پوست بسیار مفید است. این ماده همچنین می‌تواند در کاهش ترشح بیش از اندازه‌ی چربی روی پوست و تنگ‌تر‌کردن منافذ آن مؤثر باشد. به‌علاوه، عسل به هیدارته نگهداشتن پوست کمک می‌کند.

عسل را روی منطقه‌ی آسیب‌دیده‌ی پوست بمالید. آن را ماساژ داده و بگذارید چند دقیقه بماند. سپس آن را با آب ولرم بشویید. این کار دو یا سه بار در هفته انجام دهید تا از مسدود‌شدن منافذ پوست جلوگیری شود.

همچنین می‌توانید از ترکیب سه قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق چای‌خوری پودر دارچین، نوعی ماسک صورت تهیه کنید. این مخلوط را روی پوست صورت بمالید. بگذارید حدود ۲۰ دقیقه روی پوست‌تان بماند و سپس آن را با آب ولرم بشورید. این روش درمان خانگی را یک یا دو بار در هفته، به‌منظور از بین‌بردن چربی و آلودگی‌های منافذ پوست انجام دهید.

همچنین می‌توانید ماسکی دیگر تهیه کنید: دو قاشق غذاخوری ماست ساده، یک قاشق چای‌خوری عسل و یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون را باهم مخلوط کنید و روی صورت خود بگذارید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی پوست‌تان بماند و سپس آن را با آب ولرم بشویید. این ماسک صورت را یکبار در هفته استفاده کنید تا آلودگی‌های منافذ از بین‌ برود و پوست‌تان تغذیه شود.

۵. لیمو ترش

لیمو ترش

لیمو ترش نیز می‌تواند به‌منظور جلوگیری از مسدود‌شدن منافذ پوست مورد استفاده قرار گیرد. «اسیدسیتریک» موجود در لیمو، به لایه‌برداری پوست کمک می‌کند و آلودگی‌ها و چربی‌های منافذ آن را پاک می‌کند.

آبِ لیموی تازه را گرفته و روی پوست بمالید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه به‌آرامی صورت خود را ماساژ دهید. سپس آن را با آب ولرم بشویید، صورت خود را خشک کنید و از یک مرطوب‌کننده ملایم استفاده کنید. این کار را یک‌روز‌درمیان انجام بدهید.

همچنین می‌توانید یک ماسک صورت از ترکیب یک قاشق چای‌خوری آب لیمو، یک قاشق چای‌خوری ماست ساده، یک قاشق چای‌خوری عسل و ۵ تا ۶ قاشق چای‌خوری شکر تهیه کنید. این ترکیب را روی پوست خود قرار داده و به مدت ۲ دقیقه به‌آرامی ماساژ دهید. اجازه دهید این ترکیب ۱۰ دقیقه روی صورت‌تان بماند و سپس آن را با آب ولرم بشویید. این روش را هفته‌ای ۲ بار انجام دهید.

پوست لیمو هم نرم‌کننده و تمیزکننده‌ی بسیار خوبی است. برای جلوگیری از مسدود‌شدن منافذ پوست، می‌توانید به‌راحتی پوست لیمو را روی پوست بمالید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید و این کار را هفته‌ای ۲ بار انجام بدهید.

۶. پاکسازی پوست با جوش‌ شیرین

جوش شیرین

جوش‌شیرین یک لایه‌بردار عالی پوست است که می‌تواند با از بین‌بردن سلول‌های مرده‌ی پوست، آلودگی و سایر ناپاکی‌ها، از مسدود‌شدن منافذ پوست جلوگیری کند. به‌علاوه، جوش‌شیرین باعث تعادل pH پوست‌شده و آن را سالم‌تر و جوان‌تر نشان دهد.

با دو قاشق چای‌خوری جوش شیرین و یک قاشق چای‌خوری آب، یک پاک‌کننده‌ی قوی صورت تهیه کنید. مواد تشکیل‌دهنده را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. این خمیر را روی صورت خود بمالید و به مدت چند دقیقه به آرامی و به‌صورت دورانی ماساژ دهید. اجازه بدهید حدود ۵ دقیقه روی پوست‌تان بماند و سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید و خشک کنید. می‌توانید از این ماسک هفته‌ای یک بار استفاده کنید.

شما می‌توانید به‌جای‌آن، از ترکیب حاصل از ۲ قاشق غذاخوری جوش‌شیرین، یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین، آبِ نصف لیمو و ۵ قاشق چای‌خوری عسل استفاده کنید. تمامی این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و سپس روی صورت خورت خود بگذارید. بعد از ۵ دقیقه، آن را بشویید. این روش را هفته‌ای یک یا دو بار انجام دهید.

اشتراک گذاری این مقاله در:

مقالات مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *